Je koos ervoor om de vrij toegankelijke versie van de Leercompetentievragenlijst in te vullen. Aan de hand van de vragen die je invult, kan je meer te weten komen over:
- wat jouw redenen zijn om deel te nemen aan een workshop, training of professionaliseringsactiviteit;
- welke doelen je jezelf stelt wanneer je deelneemt aan een workshop, training of professionaliseringsactiviteit;
- hoe je het leren tijdens een workshop, training of professionaliseringsactiviteit gewoonlijk aanpakt en in hoeverre je aandacht hebt voor de vertaling naar jouw eigen werkcontext;
- Hoe je omgaat met informatie en op welke manier jij beslissingen neemt.
Daarnaast vragen we ook naar jouw geslacht, leeftijd en hoogst behaalde diploma. Deze gegevens worden louter gebruikt voor onderzoek. Je hoeft ze niet in te vullen, maar de gegevens helpen ons wel om onderzoek te doen dat de kwaliteit van leercompetentievragenlijst verhoogt.
Hoe vul je de vragenlijst in?
Neem rustig je tijd om de instructieteksten voor elk deel van de vragenlijst aandachtig te lezen. Kijk op elk scherm na of je alle vragen wel hebt ingevuld. Als je niet alle vragen hebt ingevuld kan je niet verder naar de volgende pagina (behalve bij de achtergrondgegevens op het einde van de vragenlijst).
In de vragen wordt telkens gesproken van een professionaliseringsactiviteiten. Hieronder kunnen verschillende soorten activiteiten vallen (trainingen, workshops, opleidingen, zelfstudiepakketten, …). Voor ons doet een professionaliseringsactiviteit aan volgende kenmerken:
|
Het invullen van de vragenlijst verloopt het makkelijkste als u één specifieke, professionaliseringsactiviteit voor ogen neemt. Hoe recenter, hoe beter. Dit hoeft geen geslaagde professionaliseringsactiviteit te zijn. Als je deze vragenlijst invult net voor je aan een professionaliseringsactiviteit deelneemt, neem je waar mogelijk best deze activiteit voor ogen.
Antwoord eerlijk en volledig. Hoe juister, hoe zinvoller de feedback die je nadien ontvangt. Het invullen van deze vragenlijst vraagt ongeveer een kwartier van je tijd.
Wat gebeurt er met je gegevens?
De gegevens voor dit onderzoek worden verzameld en verwerkt door de Universiteit Antwerpen. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat jouw persoonlijke gegevens en resultaten op de vragenlijst niet worden doorgegeven aan Domo de Refontiro, jouw organisatie of andere organisaties. Er wordt ook enkel met de gegevens gewerkt op groepsniveau.
We hopen dat het invullen van de vragenlijst jou inspiratie biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Het Leren boven de Maat-team